MS TIM HRVATSKA je udruga oboljelih od multiple skleroze koja djeluje na području cijele Hrvatske.

MS TIM HRVATSKA je NGO udruga oboljelih od multiple skleroze koja djeluje na području cijele Hrvatske. Organiziramo Hrvatski MS walk na Svjetski i Nacionalni dan MS-a. Radimo i MS talk razgovore koje možete pratiti na našem youtube kanalu, te projekt MS pilates poseban program vježbanja koji provode oboljeli s oboljelima.
Misija nam je poboljšanje kvalitete života oboljelih od multiple skleroze kroz poticanje aktivnog života, promoviranje hodanja i međusobnog druženja oboljelih i razmjenu iskustava te pozitivan stav. Ovim akcijama i projektima cilj je senzibilizirati javnost za našu bolest i probleme s kojima se oboljeli susreću. Naša vizija je raznim projektima potaknuti širu javnost na akcije i podizanje kvalitete života oboljelih. Potičemo tvrtke na donacije te prikupljena sredstva osim u projekte želimo usmjeriti i za istraživanje bolesti i u konačnici kao rezultat istraživanja doći bliže konačnom cilju – pronalasku lijeka za ovu našu autoimunu bolest.

NAŠA MISIJA

Poboljšanje života oboljelih od multiple skleroze u Hrvatskoj kroz poticanje aktivnog života, bavljenje sportom, promoviranje hodanja i međusobnog druženja oboljelih. Ovom akcijom cilj je senzibilizirati javnost za našu bolest, a i putem medija upozoriti na ključne probleme s kojima se borimo.

Naša vizija

Raznim projektima potaknuti širu javnost na akcije i donacije te prikupljena sredstva donirati za istraživanje bolesti i u konačnici kao rezultat istraživanja doći bliže konačnom cilju – pronalasku lijeka za ovu autoimunu bolest.

info

Udruga MS TIM HRVATSKA
Kralja Zvonimira 123, 32100 Vinkovci
IBAN za donacije: HR07 24840081107593947
OIB: 17751683523

naši donatori