MS Tim redakcija
Sukladno epidemiološkim mjerama okupit ćemo se za mjesec dana na Budeku uz sedmi MS walk u ponedjeljak 31. svibnja uz ograničen broj sudionika.
O načinu sudjelovanja i dozvoljenog broju sudionika obavijestit ćemo Vas naknadno. Broj sudionika ovisi o epidemiološkoj situaciji na dan održavanja.
30. svibnja na sam Svjetski dan multiple skleroze održat ćemo online akciju “Svaki korak se broji” u sklopu koje pozivamo cijelu Hrvatsku : Brojite svoje korake od 30. do 31. svibnja. Uključite se šaljite broj koraka i hodajte za one koji ne mogu 🚶‍♀️🚶‍♂️🤝🧡
Prošle godine u ovoj akciji cijela Hrvatska je hodala za oboljele od multiple skleroze, a u akciji smo prikupili preko 14 milijuna koraka.
Priključite se i ove godine, pozovite poznanike i prijatelje neka izađu u prirodu i hodaju za one koji ne mogu. Broj koraka uz hashtagove akcije podijelite na svojim društvenim mrežama te nam pošaljite na Facebook stranicu MS tima Hrvatska ili na mail @hodaj.ms@gmail.com.
Podržite oboljele od multiple skleroze i hodajte i ove godine za oni koji ne mogu i to 30. i 31. svibnja povodom obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze od koje u svijetu boluje 2,5 milijuna ljudi.

Odgovori